meer website Bezoekers

Om meer online bezoekers te realiseren zijn er meerdere wegen te bewandelen. Het is echter altijd van belang om inzicht te hebben in de statistieken van een website of webshop. Aan de hand van deze inzichten is het mogelijk in te schatten wat er gedaan moet worden om eventuele bestaande middelen te optimaliseren of uit te bouwen. Met behulp van onderstaande middelen realiseren wij meer online bezoekers voor jou.

meer Online Bezoekers

Zoekmachine marketing (SEO)

Zoekmachine marketing (SEO) wordt vaak gezien als de basis van online marketing. De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Dat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.

Website migratie

Een website migratie is eigenlijk niet meer dan een verhuizing. Wanneer je verhuist, geeft je adreswijzigingen door aan verschillende instanties. Bij een website migratie doe je hetzelfde en geef je door middel van 301 redirects de gewijzigde url’s aan. Doe je dat niet, dan gaat je opgebouwde organische positie verloren.

redirect mapping

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA), wat meestal wordt uitgevoerd door middel van Google Ads zorgt voor meer naamsbekendheid, meer online bezoekers én meer omzet, mits je het op de juiste manier inricht en optimaliseert.

 

Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat wij gecertificeerd zijn om het beste resultaat uit jouw Google Ads campagnes te halen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een van de ‘oudste’ vormen van online marketing, maar nog altijd erg populair. Het voordeel van het versturen van mailings is dat het gedrag eenvoudig gemeten kan worden, je de doelgroep kan segmenteren en daarmee je boodschap kan personaliseren.

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een interactieve manier om in contact te komen met de doelgroep via verschillende kanalen. Door het verschaffen van inzicht & kennis kan je je naamsbekendheid & verkeer naar je website verhogen middels social media marketing.

Summary
Meer bezoek
Service Type
Meer bezoek
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Om meer omzet te realiseren, is een minimaal aantal bezoekers vereist. Door middel van traffic optimalisatie kunnen we de doelgroep op de juiste manier aanspreken en naar de website begeleiden.