Meer online omzet

Haal meer uit je huidige website of webshop

Elke euro die je uitgeeft aan meer website bezoekers moet zo effectief mogelijk worden besteed. Je kan deze euro ten slotte maar één keer uitgeven. Om ervoor te zorgen dat je meer Online Omzet realiseert uit je geïnvesteerde euro’s passen wij conversie optimalisatie toe op je website of webshop. Dit doen wij door gebruik te maken van de data die je verzameld hebt over je website / webshop bezoekers. Deze data gebruiken we om focus aan te brengen en vervolgens te gaan experimenteren met A/B testen en UX design. 

meer conversie
Meer inzicht

Conversie optimalisatie (CRO)

Bij conversie optimalisatie ga je kijken hoe je meer rendement kan halen uit hetzelfde aantal website bezoekers. Het kan zijn dat jouw websitebezoekers niet helemaal doen wat jij van ze verwacht. Dit komt door verschillende obstakels op je website of webshop. Door deze obstakels weg te nemen kunnen bezoekers beter, sneller en gemakkelijker overgaan tot een aankoop of contactaanvraag. Website obstakels zijn onder te verdelen in 3 soorten: technische, functionele en usability obstakels.

Data analyse

Via data zie je niet alleen wat het online gedrag van je bezoekers is, het helpt je ook meer resultaat te behalen door hiervan te leren. Een goede rapportage geeft inzicht in je inspanningen en bepaalt de focus voor de volgende maand. Wij helpen je graag met de inrichting van een dashboard met real-time data om het overzicht te bewaken. Dan ben je in één oogopslag op de hoogte van je resultaten. Verzamel jij nog geen data? Geen probleem! Dan stellen we samen met jou de doelen in. 

Converteert je website prima, maar ben je op zoek naar een manier om meer websitebezoekers te krijgen? Dan is het belangrijk om eerst meer inzicht te krijgen in waar je doelgroep zich bevindt en hoe je deze het beste kunt bereiken. 

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Meer bezoekers naar je website
Service Type
Meer bezoekers naar je website
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Bij het verhogen van je Online omzet is het van belang te weten wat de Key Performance Indicators zijn om dit ook werkelijk te realiseren.