Meer inzicht

Je doelgroep beter begrijpen door middel van data​

Meer online resultaat behalen wil natuurlijk iedereen, maar weet jij ook precies wat je doelen zijn en wat je KPI’s zijn om hierop te sturen? Door hier focus in aan te brengen behoud je het overzicht en kun je makkelijk successen vieren of bijsturen waar nodig. Dit kan alleen als je inzicht verschaft voor jezelf en hier proactief op stuurt. Door onder andere doelen te formuleren, KPI’s te identificeren en tools als Google Analytics in te richten, stel jij jezelf in staat je in staat jouw doelstellingen op te delen in jaardoelen, maanddoelen en weekdoelen. Om vervolgens direct te kunnen sturen op de resultaten in jouw website of webshop. Bestaat jouw marketing afdeling uit meerdere specialisaties? Dan kun je eenvoudig targets opleggen per afdeling en deze monitoren. Samen werken aan het juiste resultaat, er is niets zo fijn dan te weten dat je doelstelling binnen handbereik is. 

Meer inzicht
Meer inzicht

Data analyse

Via data zie je niet alleen wat het online gedrag van je bezoekers is, het helpt je ook meer resultaat te behalen door hiervan te leren. Een goede rapportage geeft inzicht in je inspanningen en bepaalt de focus voor de volgende maand. Wij helpen je graag met de inrichting van een dashboard met real-time data om het overzicht te bewaken. Dan ben je in één oogopslag op de hoogte van je resultaten. Verzamel jij nog geen data? Geen probleem! Dan stellen we samen met jou de doelen in. 

Marketing Automation

Niet alleen je website geeft inzicht in de behoefte van je doelgroep. Ook mails of chatbots bieden vele mogelijkheden om data te verrijken. Hoe? Door de juiste vragen te stellen!  Door processen te automatiseren weet je precies welke lead warm is (scheelt veel tijd) en leer je ook nog eens meer van je doelgroep. Met behulp van marketing automation kan je o.a. automatisch gepersonaliseerde e-mails versturen waarmee je ook je data verrijkt met meer informatie! 

Training

Je weet dat data verzamelen wel belangrijk is, maar er wordt nu nog eigenlijk niks mee gedaan. Zonde! Daarom willen wij jou graag leren hoe je meer inzicht verkrijgt om hier direct mee aan de slag te gaan. Wil jij weten hoe jij zelf focus aan kunt brengen in je resultaten en meet aan de hand van de juiste KPI’s?  Van het inrichten van je Google Analytics account tot het maken van concrete dashboards zodat jij en je team de juiste sturing krijgen. Onze specialisten leren je alle ins & outs!

Als je na het verkrijgen van het juiste inzicht besluit om meer bezoekers naar je website te sturen, is het wel belangrijk te weten welk online marketing middel het effectiefste is. Daarnaast moet je kunnen zien waar bezoekers obstakels ervaren in je website of webshop alvorens je meer conversie kunt bewerkstelligen.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Meer online inzicht
Service Type
Meer online inzicht
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Bij het verhogen van je Online omzet is het van belang te weten wat de Key Performance Indicators zijn om dit ook werkelijk te realiseren.