Meer website bezoekers

De juiste activiteiten om je website beter vindbaar te maken

Om meer online bezoekers te realiseren zijn er meerdere wegen te bewandelen. Het is echter altijd van belang om inzicht te hebben in de statistieken van een website of webshop. Aan de hand van deze inzichten is het mogelijk in te schatten wat er gedaan moet worden om eventuele bestaande middelen te optimaliseren of uit te bouwen. Met behulp van onderstaande middelen realiseren wij meer online bezoekers voor jou.

Meer bezoekers
Meer inzicht

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine marketing (SEO) wordt vaak gezien als de basis van online marketing. De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Dat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA), wat meestal wordt uitgevoerd door middel van Google Ads zorgt voor meer naamsbekendheid, meer online bezoekers én meer omzet, mits je het op de juiste manier inricht en optimaliseert. Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat wij gecertificeerd zijn om het beste resultaat uit jouw Google Ads campagnes te halen.

E-mail marketing

E-mailmarketing is een van de ‘oudste’ vormen van online marketing, maar nog altijd erg populair. Het voordeel van het versturen van mailings is dat het gedrag eenvoudig gemeten kan worden, je de doelgroep kan segmenteren en daarmee je boodschap kan personaliseren. Dat niet alleen, je kunt ook je lezers naar je website sturen met aantrekkelijke call to actions!

Social media marketing

Social Media Marketing is een interactieve manier om in contact te komen met de doelgroep via verschillende kanalen. Door het verschaffen van inzicht kan je je naamsbekendheid & verkeer naar je website verhogen middels social media marketing. Ga jij met de juiste stappen aan de gang? Dan zal je snel

Als je na het verkrijgen van het juiste inzicht besluit om meer bezoekers naar je website te sturen, is het wel belangrijk te weten welk online marketing middel het effectiefste is. Daarnaast moet je kunnen zien waar bezoekers obstakels ervaren in je website of webshop alvorens je meer conversie kunt bewerkstelligen.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Meer bezoekers naar je website
Service Type
Meer bezoekers naar je website
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Bij het verhogen van je Online omzet is het van belang te weten wat de Key Performance Indicators zijn om dit ook werkelijk te realiseren.