Kerstgeschenk voor onze klanten

Kerstgeschenk voor onze klanten

Dagen worden korter, de kerstboom is weer opgetuigd en de gezellige dagen die in het teken staan van familie, warmte en saamhorigheid staan weer voor de deur. Dit betekent ook dat bijna het eerste jaar voor mark@ing erop zit! Een jaar waarin we 2 nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen, we hebben mogen bijdragen aan projecten en ook voor 2016 staan er weer een aantal uitdagende projecten op de planning. Zonder onze klanten hebben we dit natuurlijk nooit kunnen realiseren en daar zijn we ze dan ook meer dan dankbaar voor.

We willen daarom onze klanten graag bedanken voor het vertrouwen dat zij ons afgelopen jaar hebben gegeven. De tijd van relatiegeschenken en mooie cadeaus is aangebroken. Ook mark@ing wil graag haar klanten een geschenk geven, waarmee we onze waardering naar hen uitspreken. Echter, we zien dat veel ‘standaard’ cadeaus zoals een fles wijn of levensmiddelen ergens in een voorraadkast terecht komen en verstoffen. Wij vinden dat deze geschenken niet meer van deze tijd zijn en brengen hier graag verandering in!

Dat niet iedereen het net zo goed heeft als dat wij ons hier bij mark@ing mogen prijzen, betreuren wij. Juist deze dagen staan in het teken van saamhorigheid. Hoe mooi is het als wij samen met onze klanten hier een steentje aan kunnen bijdragen? Wij hebben daarom besloten om namens onze klanten een donatie te doen voor een project dat verschillende projecten organiseert die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. De stichting die dit realiseert, Light of Life, heeft bijgedragen aan de bouw van scholen in Nepal en verschillende lesprogramma’s.

IMG_9141   IMG_9139

Om onze klanten toch iets tastbaars te geven, hebben we besloten een doos Merci te sturen. Deze doos lekkernijen is gepersonaliseerd met foto’s van de verschillende projecten van Light of Life. Op deze manier willen wij graag ‘Merci’ zeggen tegen onze klanten!

Het team van mark@ing wenst alle klanten & fans van mark@ing een warme kerst & spetterend nieuwjaar toe!

IMG_9137

Wil je zelf doneren aan Light of Life? Neem dan hier contact op met de stichting!

Summary
Kerstgeschenk voor onze klanten
Article Name
Kerstgeschenk voor onze klanten
Description
Dagen worden korter, de kerstboom is weer opgetuigd en de gezellige dagen die in het teken staan van familie, warmte en saamhorigheid staan weer voor de deur. Dit betekent ook dat bijna het eerste jaar voor mark@ing erop zit! Een jaar waarin we 2 nieuwe collega's hebben mogen verwelkomen, we hebben mogen bijdragen aan projecten en ook voor 2016 staan er weer een aantal uitdagende projecten op de planning. Zonder onze klanten hebben we dit natuurlijk nooit kunnen realiseren en daar zijn we ze dan ook meer dan dankbaar voor.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie