Nieuwe medewerker Jasper Donkersloot

Nieuwe medewerker Jasper Donkersloot

Vanaf 28 augustus hebben wij een nieuwe medewerker erbij – Jasper Donkersloot. Ben jij benieuwd hoe Jasper het team gaat versterken? Lees dan snel verder!

Nieuwe medewerker Jasper Donkersloot

Mijn naam is Jasper Donkersloot, 22 jaar oud en woonachtig in Wijk en Aalburg. Ik volg de studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens deze studie is marketing veel aan bod gekomen. Hierbij kan je denken aan het opstellen van marketing- en communicatieplannen, maar ook verkoop- en inkoopplannen. Ook bij mijn baan bij Van der Schans Machinebouw doe ik veel ervaring op binnen marketing en sales. Aan online marketing werd echter weinig aandacht besteed tijdens mijn opleiding. Om deze reden heb ik de minor Online Marketing Strategie gevolgd. Een afstudeerstage bij een bedrijf dat actief is in de online marketing was dan ook een logisch gevolg. Zo ben ik bij mark@ing terecht gekomen.

Tijdens mijn afstudeerperiode ga ik mijzelf richten op webbureaus. Ik ga onderzoeken of er bij deze bedrijven behoefte is aan een mogelijke samenwerking met mark@ing. Deze samenwerking zal gaan over het aanvullen van het takenpakket van het webbureau. Hierin kan het webbureau haar klanten de volledige online service aanbieden. Aan mij de taak om te onderzoeken of hier behoefte aan is.

Wanneer ik afgestudeerd ben, hoop ik snel een baan te vinden. Ik heb geen ambitie om door te studeren. Ik ambieer een functie waarbij ik marketing en sales werkzaamheden kan combineren. Ik heb namelijk voor beide werkgebieden veel interesse. Een combinatie hiertussen zou een ideale stap voor mij zijn. Ik hoop dat mijn afstudeerstage een goede stap is voor het begin van mijn professionele carrière.

Ik hoop mijn kennis op het gebied van online marketing uit te breiden. Daarnaast hoop ik mark@ing een bruikbaar advies te kunnen geven aan het einde van deze stageperiode. Ik verwacht een leerzame periode tegemoet te gaan bij dit bedrijf.

We hebben nog een stagiaire in dezelfde periode. Ben je benieuwd naar het verhaal van Guus? Klik dan hier!

Summary
Nieuwe medewerker Jasper
Article Name
Nieuwe medewerker Jasper
Description
Vanaf 28 augustus hebben wij een nieuwe medewerker erbij - Jasper Donkersloot. Ben jij benieuwd hoe Jasper het team gaat versterken? Lees dan snel verder!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie