Jaaroverzicht mark@ing 2017

Jaaroverzicht mark@ing 2017

Het jaar 2017 zit er op en is voorbij gevlogen voor mark@ing! We nemen je mee naar het afgelopen (bewogen) jaar, wij hebben in ieder geval niet stilgezeten! Kijk je met ons mee?

In het afgelopen jaar hebben we een aantal mooie, nieuwe projecten mogen begeleiden & nieuwe concepten bedenken. Daarnaast is ons motto “work hard, play hard” en dus hebben we óók gezorgd voor het nodige vertier náást ons werk. Kijk je mee naar onze hoogtepunten?

Trainingen bij mark@ing

Afgelopen jaar zijn we gestart met het opzetten van verschillende trainingen voor e-commerce managers, (junior) online marketeers, webshopbeheerders & contentmedewerkers. Voor verschillende klanten waaronder MCB & MaxServ hebben we deze trainingen mogen verzorgen en werden deze trainingen gemiddeld met een 8,5 beoordeeld! Het trainingsaanbod van ons bestaat uit basis online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mailmarketing, Google Analytics & conversie optimalisatie.

Lees meer informatie over onze trainingen óf vraag de trainingsbrochure aan via deze link

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het aandeel bezoekers dat een aankoop doet (op je website) verhogen. Dit doen we door middel van data-analyses met middelen zoals Google Analytics, Hotjar & Visual Website Optimizer. We doen dit niet alleen voor websites, maar ook voor e-mails. Zo hebben we maar liefst 57,1% conversie behaald voor één van onze klanten met behulp van e-mail.

Bekijk hier de succesvolle conversie optimalisatie e-mailcase

 

E-mailmarketing & de naderende privacywet

E-mailmarketing is bij lange na nog niet dood en is belangrijker dan ooit. Voor nieuwe acties & loyaliteit zéér belangrijk en het speelt een groot onderdeel binnen marketing automation. Daarnaast is de nieuwe privacywetgeving die in 2018 in gaat een hot topic. Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf vanaf mei 2018 geen risico loopt op torenhoge boetes? Lees dan dit artikel over de nieuwe AVG (Algemene Verordering Gegevensverandering)

 

mark@ing naar Google in Dublin!

In juni 2017 zijn we met het team naar Dublin gegaan om hier Google te bezoeken. Hier hebben we het kantoor mogen bekijken en zijn we op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen Google (houd vooral onze blogs in de gaten, hier delen we namelijk regelmatig de laatste ontwikkelingen!). Naast kennisontwikkeling was er ook wat tijd voor vertier en hebben we de Guiness in Dublin mogen proeven!

Het volledige jaar hebben we samengevat in een infographic. Bekijk hier al onze hoogtepunten van 2017 en wie weet sta jij wel in het overzicht van één van onze successen 2018!

Summary
Jaaroverzicht mark@ing 2017
Article Name
Jaaroverzicht mark@ing 2017
Description
Het jaar 2017 zit er op en is voorbij gevlogen voor mark@ing! We nemen je mee naar het afgelopen (bewogen) jaar, wij hebben in ieder geval niet stilgezeten! Kijk je met ons mee?
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie