Online Specialisten       Meer inzicht in de mogelijkheden      Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Snel aan de slag met Instagram Ads!

Met maandelijks 1 miljard gebruikers over de hele wereld behoort Instagram tot een van de grootste social media platformen wereldwijd. Grote kans dat jouw doelgroep op dit platform actief is.

 

Vergeleken andere social media platformen is Instagram een visueel ingesteld platform, bij deze app staan foto’s en video’s centraal. Visuele content blijft beter hangen, het is dus ideaal om jouw product of dienst op die manier te presenteren aan je doelgroep.

 

Tijdens onze Social Media training leren we jou hoe je specifieke doelgroepen moet bereiken en waar je allemaal op moet letten.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Instagram ads training

Na het downloaden van de training ontvang je ook wekelijks een tip van ons hoe de social media training jou helpt om een expert te worden 

Je leert per training:

  • Hoe je specifieke doelgroepen moet bereiken
  • De functie van de verschillende funnels: TOF, MOF & BOF
  • Op basis van bezoekersgedrag specifieke uitingen tonen
  • Waar je op moet letten bij het opzetten van advertenties
  • Binnen één dag bezit je over genoeg kennis om zelf aan de slag te gaan met Social Media adverteren

Een interactieve workshop met veel kennis en inhoud. Mijn wensen voor deze cursus zijn vervuld en heb nu een heldere aanpak waarmee ik aan de slag kan. Bedankt!

Deze bedrijven gingen jou voor:

SEA cursus

Kosten trainingen

 

De kosten per training per persoon bedragen 595,-*. Voor dit bedrag krijg je een Social Media training van één dag. Het is ook mogelijk om een teamtraining af te sluiten tegen een vast bedrag. Neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

 

De training is uitstekend geschikt voor marketing managers, e-commerce managers, online marketeers, product managers, vestigingsmanagers en marketing/communicatie medewerkers die hun kennis over Omnichannel in de Retail willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie

 

Aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk geef ik de trainingen in deze mooie ruimte. Op deze locatie wordt een interactieve online marketing training gegeven. De training neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Summary
Event
Social Media training
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
De Social Media training leert je hoe je op een effectieve manier jouw doelgroep via Social Media adverteren kunt bereiken.
Offer Price
EUR 595