SEO optimalisatie

Vraag direct de gratis SEO scan aan!

Verbeter je SEO positie!

 

SEO (zoekmachine optimalisatie) bestaat hoofdzakelijk uit 3 punten:

 

✓ Techniek 

✓ Linkbuilding

✓ Content

 

Aan de hand van deze peilers kan je ervoor zorgen dat jouw website beter wordt gevonden in Google! Wil je weten of dat deze 3 peilers optimaal worden ingezet voor jouw website? Vul het formulier in en vraag direct de Gratis SEO Scan aan!

groene-pijl

Hoger in de Google door SEO optimalisatie!

Er zijn verschillende methoden die helpen bij SEO optimalisatie. Denk hierbij aan het schrijven van blogs (content marketing), het verspreiden van foto’s op social media (social media marketing) of het uitbreiden van het linkprofiel van de website (linkbuilding). Welke methode het beste werkt bij jouw SEO optimalisatie, hangt af van het gewenste resultaat. Benieuwd geworden hoe we bij jou SEO optimalisatie kunnen toepassen? Vul het bovenstaande formulier in om de Gratis SEO Scan aan te vragen of bel direct: 0416 53 36 91.

Zoekwoorden & SEO optimalisatie

Voordat je start met SEO optimalisatie, is het belangrijk om vooraf zoekwoorden te definiëren die relevant zijn en waarbij de bezoeker de juiste informatie verwacht. In de meeste gevallen raden wij longtail zoekwoorden aan, waarbij de zoektermen specifieker zijn. Dit zorgt voor minder maar wél kwalitatief beter bezoek en zorgt daarnaast ook voor minder concurrentie. Deze zoektermen dienen onder andere voor te komen in de titel, beschrijving, koppen, content en url van de pagina. Start vandaag nog met SEO optimalisatie & verhoog je omzet!