Google Adwords cursus op maat  ✓  Verschillende cases    Meer naamsbekendheid    Korte termijn acties promoten

Google AdWords Cursus

Waarom een extern bureau volledig jouw Google Adwords campagnes laten uitvoeren als je hier ook een cursus voor kan volgen? Na het volgen van deze cursus kan je zélf (of gedeeltelijk) je Google AdWords account beheren & optimaliseren en heb je minder of geen maandelijkse kosten meer voor het beheren & optimaliseren van jouw zoekmachine advertenties. Door het volgen van een Google AdWords cursus zorg je er daarom voor dat je kosten per conversie worden verlaagd! Met meer dan 11 jaar ervaring als online marketeer bied ik jou de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Google AdWords (SEA). Dit doe ik in de vorm van een interactieve Google Adwords cursus waardoor je alles direct zelf kan toepassen.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Google partner mark@ing

Na het downloaden van de brochure ontvang je ook wekelijks een tip van ons hoe de zoekmachine adverteren cursus jou helpt om een Ads expert te worden 

Je leert met deze Google Adwords cursus:

  • Diepgaande kennis op de manieren waarop je online kan adverteren
  • Leren werken met verschillende advertentienetwerken, waaronder Search, Display, Shopping & Remarkting
  • Focus vaststellen & beginpunt formuleren
  • Hoe je intern collega’s kan informeren / rapporteren aan directie
  • Het bereik te vergroten en je doelgroep op de juiste kanalen kan aanspreken
  • Nieuwe mensen leren kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de Google Adwords cursus (je kan ook lid worden van onze online marketing cursus community!)

Ik werd opnieuw blij verrast van de interactie. De stof werd zo gemakkelijk om te verwerken en ook meteen in praktijk gebracht.

Deze bedrijven gingen jou voor:

SEA cursus
online marketing training

Kosten Google Adwords cursus

De kosten van de Google AdWords cursus per persoon bedragen € 595,-*. Team trainingen zijn ook mogelijk tegen een vast bedrag, voor meer informatie hierover neem contact op. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag helemaal gericht op het adverteren via Google Adwords. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

De cursus is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatie- professionals die hun kennis over SEA (search engine advertising) willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Cursusdata

Locatie

Aan de Grotestraat 128B in Waalwijk geef ik de cursussen in deze mooie ruimte. Op deze locatie wordt onze SEA (search engine advertising) cursus gegeven. De AdWords cursus neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
Google AdWords Training
Location
mark@ing B.V., Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant -5141 HC
Starting on
1 January 2019
Description
De Google AdWords training is geschikt om je kennis over Google AdWords te vergroten en direct toe te passen in de praktijk.
Offer Price
EUR 595