mark@ing gaat voor een duurzame toekomst!

Onze bijdrage aan een betere toekomst

Bij mark@ing vinden we het belangrijk dat we niet alleen bijdragen aan een beter klimaat op het gebied van online marketing 😉. Daarom zetten wij verschillende middelen in om bij te dragen aan een verbetering van de 3P’s (People, Planet en Profit). Zo dragen wij als team en als organisatie een steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

 

40% minder CO2 uitstoot door thuiswerken

Voordat het coronavirus in Nederland uitbrak werkte wij allemaal, iedere dag vanuit ons kantoor in Waalwijk. Door de coronacrisis zijn wij gedwongen geweest om alleen nog maar vanuit huis te werken. Dit heeft ons doen inzien dat wij onze werkzaamheden prima vanuit huis uit kunnen voeren, en dat we het eigenlijk wel prettig vinden om een aantal dagen in de week vanuit huis te werken! 

 

Onze collega’s werken daarom standaard 2 dagen in de week vanuit huis. Dit scheelt een hoop kilometers en ook een hoop CO2 uitstoot. Gemiddeld stoten we per persoon ruim 35.000 gram CO2 uit wanneer we 5 dagen in de week naar kantoor te rijden. Door dit te verlagen naar 3 dagen, verlagen we dit aantal naar 21.420 gram. 

40%

Toetsenbord, scherm en laptopstandaard voor thuis

Alle medewerkers hebben een toetsenbord, laptop standaard én tweede beeldscherm mee naar huis gekregen om ook daar de ultieme werkplek te creëren.

Opleidingsbudget

Jaarlijks wordt er een opleidingsbudget beschikbaar gesteld voor alle werknemers. Dit is in te zetten voor een cursus, opleiding of training naar keuze!

Bijdrage voor internetkosten

Omdat we veel thuis werken, ontvangen alle medewerkers een extra bijdrage voor de internetkosten. Dit maakt het thuiswerken nóg minder erg.

Afval scheiden met stopmijnafval.nl

Op kantoor heb je best wel wat verschillende soorten afval. Papier, etensresten van collega’s, plastic verpakkingen en een hele hoop koffiecups en theezakjes. Om dit afval goed te kunnen scheiden, maken wij gebruik van een Alles-in-1 container van stopmijnafval.nl. Deze container bevat 4 vakjes met daarin ruimte voor papier/karton, verpakkingen, etensresten en restafval. Iedere afvalsoort heeft zijn eigen bijpassende zakje welke je allemaal in de bijbehorende container kunt gooien wanneer ze vol zijn. Vervolgens zorgt stopmijnafval.nl ervoor dat alles wat gerecycled kán worden, ook echt gerecycled wordt! 

Groen, Groener, Groenst!

Planten zorgen voor een gezellige sfeer op kantoor. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor bezoekers! Uit onderzoek blijkt dat werknemers minder gestresst zijn wanneer er planten aanwezig zijn op kantoor, waardoor het ziekteverzuim daalt. Daarnaast zuiveren planten de lucht en zorgen dat het minder galmt op kantoor. 

Wij geven onze kantoorplanten heel veel liefde, waardoor ze snel groeien! Welke plant vinden jullie het leukst😉? 

kantoorplanten

Wij steunen CliniClowns!

Al enige tijd werken wij samen met CliniClowns en ondersteunen wij hun op het gebied van online marketing. Echter staan we ook achter CliniClowns als goed doel en dragen we graag ons steentje bij als het gaat om donaties! Daarom nemen wij elk jaar deel aan de Alpentocht en zamelen wij geld in voor CliniClowns door hoogtemeters te maken.  We hebben als team gewandeld, gefietst en zelfs het station van Rotterdam beklommen om aan deze hoogtemeters te komen. 

cliniclowns

Deel uitmaken van ons duurzame team? Bekijk onze vacatures!