Website Migratie

Behoud je huidige posities en blijf vindbaar

Nieuwe website? Vergeet de migratie niet!

Het is tijd voor een nieuwe website, maar je wilt niet drastisch dalen in de zoekresultaten. Onderschat de autoriteit die je in de afgelopen jaren hebt opgebouwd niet en zorg dat je URL’s goed worden gemigreerd.

 

Zonder een website migratie neemt je online bereik af, wordt je advertentiebudget verspild en krijgen alle organische bezoekers een 404-pagina te zien. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Je hebt niet voor niets zo hard gewerkt om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. 

 

Hulp nodig bij een website migratie? Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Waarom mark@ing?

Behoud je huidige posities

Behoud de posities die je opgebouwd hebt binnen de zoekmachines.

Blijf vindbaar voor de consument

Blijf vindbaar, zowel organisch als via Google Ads.

Volledige regie

We nemen de volledige regie over de migratie en zorgen dat deze vlekkeloos verloopt!

Meer over zoekmachine optimalistie (SEO)

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken om effectief en gefocust aan de slag te gaan met het team waar jij ook onderdeel van uit maakt. Let’s go!

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een opdracht succesvol is geslaagd. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze SEO specialisten

selma – kopie

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“
soerin

Soerin van der Aa

"Wil je jouw platform naar een hoger niveau tillen? Dan help ik je graag daarbij! Waar de meeste organisaties geneigd zijn om concrete vragen te stellen, neem ik in eerste instantie liever een stapje terug. Wat wil je uitstralen, wat is je doelgroep en wat zijn jouw kernwaarden. Aan de hand van jouw doelstellingen kiezen we de benodigde kanalen die je in kunt zetten om het doel te behalen."
 • Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  Selma Van Gils Avatar Selma Van Gils
 • Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  Linde Haverhals Avatar Linde Haverhals
 • Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  Mirrin Leemans Avatar Mirrin Leemans
 • Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  Menzo W. Avatar Menzo W.
 • Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  Krysia Steenbergen Avatar Krysia Steenbergen

Wij zetten SEO effectief in bij

Klaar om op de eerste pagina van Google te staan?

Bekijk ook onze andere diensten

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep met social media advertenties. Zo zorgen we voor meer zichtbaarheid bij jouw publiek!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Altijd een toppositie in de zoekmachine. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep te bereiken.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Event
Website migratie
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
Gaat de URL van jouw website veranderen? Zorg er dan voor dat je je huidige posities niet kwijt raakt! Neem contact met ons op.