seo strategie

Meer websitebezoekers zonder extra advertentiekosten

SEO strategie opstellen?

Wil je graag meer bezoekers naar je website trekken, maar niet vastzitten aan hoge kosten voor Google ads? Dan is een langere termijn SEO strategie iets voor jou! Bij het opstellen van een succesvolle seo strategie, staat jouw doelstelling centraal. Wat is haalbaar en realistisch? Welke stappen zijn er nodig om dit doel te bereiken. Alleen met een helder SEO plan kunnen we dit voor elkaar krijgen. Hierbij zetten we content, techniek en linkbuilding om dit te realiseren. Ook monitoring van de resultaten is onderdeel van deze strategie. Zo kunnen we zien wat de uitwerking is van bepaalde aanpassingen en tijdig bijsturen waar mogelijk. 

 

Hulp nodig bij het opzetten van een SEO strategie voor jouw bedrijf? Onze specialisten ondersteunen je graag om het optimale resultaat uit jouw seo inspanningen te halen.

Waarom mark@ing?

Vergroot je online zichtbaarheid

Kom bovenaan in Google te staan op de termen waarop jij gevonden wilt worden.

Geen advertentiekosten

Geen advertentiekosten nodig! Een SEO-strategie bestaat alleen uit een goed onderzoek, tijd en consistentie.

Goed meetbaar

De resultaten van je SEO strategie zijn goed meetbaar; zie je posities stijgen!

Meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken om effectief en gefocust aan de slag te gaan met het team waar jij ook onderdeel van uit maakt. Let’s go!

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een opdracht succesvol is geslaagd. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze SEO specialisten

selma – kopie

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“
 • Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  Selma Van Gils Avatar Selma Van Gils
 • Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  Linde Haverhals Avatar Linde Haverhals
 • Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  Mirrin Leemans Avatar Mirrin Leemans
 • Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  Menzo W. Avatar Menzo W.
 • Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  Krysia Steenbergen Avatar Krysia Steenbergen

Wij zetten SEO effectief in bij

Klaar om op de eerste pagina van Google te staan?

Bekijk ook onze andere diensten

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep met social media advertenties. Zo zorgen we voor meer zichtbaarheid bij jouw publiek!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Altijd een toppositie in de zoekmachine. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep te bereiken.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Event
SEO strategie
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
Samen met jou bouwen wij aan een SEO strategie die werkt! Meer website bezoekers, zonder extra advertentiekosten. Wil jij weten hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op.