Zoekmachine Adverteren (SEA)

Bereik je doelgroep met Google Ads

Wat is SEA?

Middels betaalde advertenties biedt zoekmachine adverteren (SEA) vele mogelijkheden om als een van de eerste website getoond te worden bij een zoekopdracht. Daarnaast kun je jouw doelgroep specifiek targeten en advertenties voor iedere fase binnen het koopproces. Door te adverteren in zoekmachines ben je dus niet alleen direct zichtbaar voor jouw doelgroep, ook je communicatie is veel gerichter. Hierdoor haal je relevant verkeer naar je website en kun je de verwachting van je bezoeker beter sturen. Benieuwd welke mogelijkheden SEA voor jouw organisatie biedt? Neem contact met ons op.

 

Liever zelf campagnes leren opzetten? Volg dan onze SEA training.

Waarom mark@ing?

Onze SEA diensten

Google Ads

Bereik je doelgroep met Google Ads (voorheen Adwords adverteren)! Deze complexe tool die Google aanbiedt biedt vele mogelijkheden om je doelgroep op het juiste moment via de juiste communicatie te bereiken. Of je nu meer leads wilt realiseren of een betere naamsbekendheid krijgen; Google Ads kun je inzetten voor verschillende doelstellingen. En met de juiste aanpak voor het opzetten van jouw campagnes zul je snel resultaat zien! 

Onze gecertificeerde specialisten staan klaar om het optimale resultaat te behalen uit je campagnes.

Direct handige SEA checklists en handleidingen ontvangen? Download ons GRATIS kennispakket!

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken aan de hand van de doelstelling om effectief en gefocust aan de slag te gaan. Jij maakt net zo goed onderdeel uit van het team.

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit doen we door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een project een succes is. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze SEA specialisten

Lizzy

Lizzy Verweijmeren

"Resultaten halen op korte termijn? Die uitdaging ga ik graag samen met je aan! Ik geef Google een beetje sturing om jouw merknaam beter zichtbaar te maken. Zo kun je niet alleen de informatie naar jouw doelgroep managen, maar creëer je ook meer contactmomenten met je doelgroep. Door uiteindelijk de juiste informatie aan de juiste persoon op het juiste moment te tonen met Google advertenties, lijdt ik meer verkeer naar je website, stimuleer ik warme leads of haal ik nieuwe klanten binnen"
Nienke_

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
 • Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  Selma Van Gils Avatar Selma Van Gils
 • Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  Linde Haverhals Avatar Linde Haverhals
 • Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  Mirrin Leemans Avatar Mirrin Leemans
 • Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  Menzo W. Avatar Menzo W.
 • Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  Krysia Steenbergen Avatar Krysia Steenbergen

Wij bedachten een SEA aanpak samen met

Direct zichtbaar zijn bij je doelgroep? Start dan nu met Google Ads!

Bekijk ook onze andere diensten

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We halen meer verkeer naar je website door organisch beter zichtbaar te worden in zoekmachines als Google. 

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep met social media advertenties. Zo zorgen we voor meer zichtbaarheid bij jouw publiek!

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Article Name
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Description
Zoekmachine marketing; het is voor iedere website haast onmogelijk om hiermee niet bezig te zijn. In een eerder artikel hebben we het al gehad over zoekmachine optimalisatie: door het inrichten van een website volgens de richtlijnen van Google kan de positie worden verbeterd in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. In dit artikel gaan we echter in op de advertentiemogelijkheden binnen Google.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo