linkedin adverteren

Adverteer binnen een zakelijke doelgroep

LinkedIn Adverteren; bereik je B2B doelgroep

LinkedIn is een van de weinige social media platformen die voornamelijk geschikt zijn voor het aantrekken van B2B klanten.  Adverteren via LinkedIn kan jou dan ook helpen om op effectieve wijze je B2B doelgroep te bereiken.

 

Andere social media platformen zoals Facebook en Instagram zijn vooral geschikt voor het activeren van consumenten. Doordat deze doelgroepen worden opgemaakt op basis van interesses en demografische gegevens, is het lastig om je zakelijke doelgroep  te bereiken. Adverteren via LinkedIn kan hiervoor een oplossing bieden.


Adverteren via LinkedIn is vergelijkbaar met adverteren via Google Ads. Je betaald per klik of per weergave en kunt verschillende campagnes opzetten.

 

Hulp nodig bij LinkedIn adverteren? Onze specialisten staan voor je klaar!

Waarom mark@ing?

 • Bereik de juiste doelgroep
 • Transparante werkwijze
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Direct optimalisatie mogelijk

Bereik je B2B doelgroep

In vergelijking tot andere social media platformen is LinkedIn uitermate geschikt voor het bereiken van je B2B doelgroep.

Meerdere campagnes

Op LinkedIn kun je meerdere campagnes tegelijkertijd laten draaien. Handig wanneer je wilt adverteren in verschillende branches!

Direct inzicht in het resultaat

Meet direct de resultaten van je campagne, zoals clicks en views.

Meer over social media marketing

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken om effectief en gefocust aan de slag te gaan met het team waar jij ook onderdeel van uit maakt. Let’s go!

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een opdracht succesvol is geslaagd. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze Social Media specialisten

Nienke

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
selma – kopie

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“
 • review rating 5  Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  thumb Selma Van Gils
 • review rating 5  Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  thumb Linde Haverhals
 • review rating 5  Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  thumb Mirrin Leemans
 • review rating 5  Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  thumb Menzo W.
 • review rating 5  Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  thumb Krysia Steenbergen

Wij zetten social media marketing effectief in bij

Jouw B2B doelgroep bereiken door te adverteren op LinkedIn?

Bekijk ook onze andere diensten

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We halen meer verkeer naar je website door organisch beter zichtbaar te worden in zoekmachines als Google. 

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Altijd een toppositie in de zoekmachine. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep te bereiken.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Event
LinkedIn adverteren
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
Wil jij je business-to-business doelgroep bereiken met advertenties? LinkedIn adverteren kan hiervoor een oplossing bieden! Ons team van specialisten staat voor je klaar. Neem contact op.