Social Media Marketing

Bereik jouw doelgroep door social media adverteren

Social Media Marketing

Bij social media marketing maken we gebruik van verschillende social media kanalen om jouw online doelstelling te bereiken. Of je nu verkopen wilt realiseren of juist de dialoog aan wilt gaan met je doelgroep; social media is voor veel verschillende doelstellingen geschikt. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een social media strategie, zodat je business op alle kanalen zichtbaar is; het hele jaar door! 

 

Liever zelf social media marketing toepassen? Bekijk dan onze training.

Waarom mark@ing?

Onze social media diensten

Social media strategie

Wil jij het hele jaar door zichtbaar zijn op alle social media kanalen? Wij helpen je bij het opstellen van een social media strategie, zodat jij relevante content weet te ontwikkelen en te delen. Heb je zelf geen tijd om dit op te pakken? Geen probleem! Wij kunnen je ook volledig ontlasten. Wil je alvast een start maken met een social media strategie? Download dan onze content-kalender.

 

Instagram adverteren

Bij Instagram draait alles om foto’s en video’s. Het is dan ook van belang dat de content pakkend is. Door te adverteren op Instagram ben je zowel zichtbaar in het nieuwsoverzicht als in de Instagram Stories. Zo kun je je doelgroep met verschillende visuals bereiken. Ook hier geldt dat Instagram Ads voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn.

 

Facebook ads

Met Facebook Ads worden je advertenties getoond in het nieuwsoverzicht van je doelgroep. Door de uitgebreide targeting functies kun je een hele specifieke groep mensen bereiken. Zo ben je op het juiste moment zichtbaar, bij de juiste persoon. Facebook Ads is geschikt voor meerdere doeleinden: conversies, app-downloads, shopping, lead generation, websiteverkeer, etc.

LinkedIn adverteren

Wil jij adverteren binnen een zakelijke doelgroep? Adverteren via LinkedIn is uitermate geschikt voor het bereiken van B2B doelgroepen en zakelijke relaties, in tegenstelling tot social media platformen zoals Facebook en Instagram. Het adverteren via LinkedIn werkt vrijwel hetzelfde als adverteren via Google Ads. Je kunt verschillende campagnes aanmaken en bepaald per click of view.

Direct handige Social Media checklists en handleidingen ontvangen? Download ons GRATIS kennispakket!

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken aan de hand van de doelstelling om effectief en gefocust aan de slag te gaan. Jij maakt net zo goed onderdeel uit van het team.

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit doen we door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een project een succes is. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze Social Media specialisten

Nienke_

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
Ontwerp zonder titel (2)

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“
 • Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  Selma Van Gils Avatar Selma Van Gils
 • Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  Linde Haverhals Avatar Linde Haverhals
 • Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  Mirrin Leemans Avatar Mirrin Leemans
 • Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  Menzo W. Avatar Menzo W.
 • Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  Krysia Steenbergen Avatar Krysia Steenbergen

Wij bedachten een social media aanpak samen met

Klaar om jouw doelgroep te bereiken met
Social Media marketing?

Bekijk ook onze andere diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We halen meer verkeer naar je website door organisch beter zichtbaar te worden in zoekmachines als Google. 

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Altijd een toppositie in de zoekmachine. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep te bereiken.

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Article Name
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Description
In dit blog is er ingegaan op welke social media strategie het beste bij jouw bedrijf past. Het is belangrijk om te beginnen met wie je gaat benaderen voor jouw social media strategie. Het is daarom slim om als bedrijf de vraag te stellen waarom social media wordt ingezet, en welk resultaat verwacht wordt. Om hier overzicht in te behouden kan je gebruik maken van Hootsuite en Google +.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo