Brainstormsessie

Ideeën genereren en prioriteren waar je zelf mee aan de slag kan!

Brainstormsessie inplannen

Wil jij graag een effectieve brainstormsessie inplannen met jouw team, onder leiding van een ervaren online strategie specialist? Dat kan! Wij organiseren graag een creatieve brainstormsessie, om samen met jou en jouw team tot bruikbare ideeën te komen. Om zo heel gericht jullie (online) doelstelling(en) te bereiken. Brainstormsessies leiden en opzetten is een onderdeel van onze online strategie sessies


Tijdens deze brainstormsessie stellen wij een aantal kritische vragen om jullie als team de juiste richting op te sturen. 
Ook prioriteren wij alle nieuwe ideeën die uit de sessie voortkomen, zodat jullie hier snel mee aan de slag kunnen. Wij kunnen jullie uiteraard ook ondersteunen bij de uitvoering/aanpak van deze ideeën. Op deze manier behouden we samen het overzicht en kunnen we snel en gefocust resultaat behalen. Samen, want dat is wel zo leuk! 

 

 

Heb je interesse om samen met jouw team een brainstormsessie in te plannen? Onze ervaren online strategie specialist(en) helpen je graag! Wij leiden en bedenken deze inspirerende brainstormsessie van a tot z. Neem contact op voor meer informatie! 

Waarom mark@ing?

Creatieve ideeën

Tijdens een brainstormsessie komen vaak hele bruikbare, nieuwe ideeën naar boven.

Focus op het doel

Wij houden tijdens de brainstormsessie altijd het uiteindelijk doel voor ogen. Dit zorgt voor de juiste focus. 

Prioriteiten bepalen

Prioriteren van de nieuwe ideeën: welk idee/plan pak je als eerste op? Waar ga je daarna mee verder?   

Meer over online strategie

Onze werkwijze

Doelstelling

Een project begint altijd met het formuleren van een realistische en heldere doelstelling waarin verwachtingen duidelijk worden. Deze bepalen we samen met jou.

Analyseren

We leren je bedrijf graag wat beter kennen op basis van jouw USP’s, uitstraling en data. Realistische doelstellingen worden samen bepaald op basis van een 0-meting waarmee we aan de slag kunnen.

Ideeën

Een creatieve brainstorm helpt ons invulling te geven aan de opdracht. Welke boodschap willen we overbrengen naar welke doelgroep? En welk middel sluit hier uiteindelijk het beste bij aan?

Plan

De uiteenzetting van ideeën en alle bijkomende werkzaamheden wordt beschreven in een concreet plan. Zo weten we precies wat er allemaal moet gebeuren.

Prioriteren

Hebben we alle werkzaamheden in beeld? Dan prioriteer je samen met ons de taken om effectief en gefocust aan de slag te gaan met het team waar jij ook onderdeel van uit maakt. Let’s go!

Roadmap

Zodra alle taken geprioriteerd zijn laten we via een roadmap zien wat de planning is per maand. Is iedereen akkoord? Dan kunnen we aan de slag, let’s go!

Experimenteren

Om steeds te verbeteren en de juiste resultaten te behalen, houden we graag de touwtjes in handen. We leren van onze opdrachten en sturen hier continu in bij. Natuurlijk houden we jou hiervan altijd op de hoogte!

Rapporteren

Natuurlijk houden we jou altijd op de hoogte van de resultaten. Dit door maandelijkse rapportages op te stellen en periodieke evaluaties in te plannen.

We werken graag effectief, met een duidelijk doel en in een team waar jij als klant ook onderdeel van uit maakt. We bepalen de doelstelling dan ook samen. Onze agile werkwijze zorgt voor overzicht, duidelijkheid en geeft de prioriteiten weer zodat jij, maar ook het team op de hoogte blijft van de gang van zaken. 

 

Binnen onze opdrachten denken we niet aan het eindproduct, maar brengen we in kaart wanneer een opdracht succesvol is geslaagd. Zo kunnen we niet alleen de doelstelling en de juiste middelen bepalen, het houdt ons tevens scherp om snel bij te kunnen sturen waar nodig. De stappen die we hierbij doorlopen zijn analyseren, ideeën opdoen, prioriteren van werkzaamheden en het experimenteren. 

 

Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Onze online strategie specialist

Ontwerp zonder titel

Koen Paquay

“Ik geloof erin dat je alles kan bereiken zolang je het samen doet. Daarom werk ik het liefste samen met mijn collega's, klanten, vrienden en familie. Ik vind inspiratie in de gekste dingen en ben in staat om zelfs in bed nog te bedenken hoe ik de uitdagingen die er zijn op kan lossen. Ik doe niets liever dan experimenteren, ontdekken en opbouwen. Dus dat doe ik dan ook als ondernemer en eigenaar van mark@ing.”
 • Zeer deskundig en benaderbaar online marketing bureau. Denken echt vanuit de klant en komen proactief met nieuwe oplossingen/ideeën. Top!

  Selma Van Gils Avatar Selma Van Gils
 • Persoonlijk contact en transparant in hun werkwijze!

  Linde Haverhals Avatar Linde Haverhals
 • Dankzij Mark@ing weten mensen die mij nodig hebben mij te vinden. Top! Bedankt voor de goede service!

  Mirrin Leemans Avatar Mirrin Leemans
 • Denken vanuit de klant, zijn transparant én resultaatgericht!

  Menzo W. Avatar Menzo W.
 • Zeer professionele werkwijze met ervaren en meedenkende mensen!

  Krysia Steenbergen Avatar Krysia Steenbergen

Wij zetten online strategie sessies in bij

Direct aan de slag met het opzetten van een brainstormsessie?

Bekijk ook onze andere diensten

Conversie optimalisatie (CRO)

Haal meer uit je huidige website bezoekers. Voorkom obstakels en zorg voor een gebruiksvriendelijke website.

Marketing automation

Neem werk uit handen door automatiseringen toe te passen. Zo maken we je het een stuk makkelijker!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We halen meer verkeer naar je website door organisch beter zichtbaar te worden in zoekmachines als Google. 

E-mail marketing

We houden de betrokkenheid van je doelgroep hoog met een duidelijke e-mailmarketingstrategie. 

Data analyse

Analyseer bezoekersgedrag op je website om de data in te zetten om online werkzaamheden te optimaliseren. 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Altijd een toppositie in de zoekmachine. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep te bereiken.

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Event
Brainstormsessie
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
Wil jij een creatieve brainstormsessie met je team inplannen? mark@ing helpt je daar graag bij! Klik hier voor meer informatie.