Contentkalender 2020

✓  Gemakkelijk & direct in te vullen      Plan je berichten vooraf in       Mis geen enkel event

Test nieuwsbrief header

Download de contentkalender voor 2020!

Met onze contentkalender plan je eenvoudig al je nieuwsberichten, artikelen, blogs en andere uitingen in. Op deze manier hou je een prettig overzicht en ben je nóóit meer te laat met inspelen op de actualiteit! Onze contentkalender is met name geschikt voor webshops & e-commercebedrijven: alle gerelateerde evenementen zijn verwerkt in deze kalender! Uiteraard is deze kalender naast webshops ook te gebruiken voor websites & andere leadgenererende partijen! 

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Na het downloaden van deze contentkalender krijg je ook een aantal tips & maandelijks een aantal contentinhakers die je helpen bij het opzetten van de juiste contentstrategie in je e-mail. 

nieuwsbrief pijl
E-mail marketing tips

Waarom wil je de contentkalender 2020 downloaden?

  • Direct op de hoogte van alle e-commerce events met deze handig contentkalender speciaal voor webshops!
  • Dit excel bestand kan je downloaden en direct invullen!
  • Nooit meer achter de feiten aanlopen met content die te laat wordt gedeeld
  • Structuur om relevante informatie met je doelgroep delen

Voor welke uitingen is deze gratis contentkalender geschikt?

Posts op social media ✅

Plan je posts vooraf in op social media zoals Facebook, Instagram, Twitter & LinkedIn! Deze content kalender biedt je de mogelijkheid om via verschillende social media vooraf je berichten in te plannen.

 

Posts op feestdagen ✅

Deze contentkalender zorgt ervoor dat je geen enkele feestdag meer mist in je communicatie! Alle vastgelegde feestdagen én extra feestdagen zijn vastgelegd in deze contentkalender voor 2020.

 

Posts voor speciale e-commerce events ✅

Naast feestdagen & social media hebben we ook uitgezocht welke e-commerce evenementen interessant kunnen zijn voor jou als webshopeigenaar!

 

Kortom: dé leidraad voor jouw uitingen voor komend jaar!

Deze contentkalender is opgemaakt in excel zodat je zelf vrij bent om je eigen uitingen en evenementen toe te voegen aan deze kalender. Daarnaast ontvang je na het downloaden van de contentkalender een maandelijkse reminder met de belangrijkste evenementen voor de daarop volgende maand. Hierdoor loop je nóóit meer achter de feiten aan! ✅