RYU Waalwijk

Social Media marketing

RYU Waalwijk - Martial Arts & Fitness

RYU is een sportschool in Waalwijk welke het uiterste uit ieder van hun leden probeert te halen. Bij RYU Waalwijk wordt serieus getraind, maar wel in een gemoedelijke sfeer! Van martial arts tot fitness en van yoga tot kinderlessen, bij RYU Waalwijk is voor ieder wat wils. Dit maakt RYU Waalwijk uniek!

Doelstelling van de digitale strategie

Na een lange periode gesloten te zijn in verband met het coronavirus mocht RYU Waalwijk in juli 2020 weer open! Genoeg reden om dit aan de wereld bekend te maken. Echter was het ook noodzaak dat er nieuwe leden kwamen. Tijd dus voor een regionale aanpak om meer naamsbekendheid op te bouwen en tegelijkertijd nieuwe leden te verzamelen.

Onze aanpak

Om deze specifieke doelgroep aan te kunnen spreken, hebben we ons gericht op het adverteren via Facebook en Instagram. Door middel van een gedetailleerde doelgroep, aansprekende beelden en een duidelijke call-to-action hebben we inschrijvingen verzameld voor een proefles bij RYU Waalwijk. Vanaf dat moment geven we het stokje over aan RYU Waalwijk en is het aan hun om de proefles deelnemers te overtuigen om lid te worden van hun sportschool.

Om ervoor te zorgen dat de inschrijvers weten wat ze te wachten staat, hebben zij allemaal een automatische e-mail ontvangen met daarin meer informatie over het lesaanbod van RYU. Deze ontvangen ze direct nadat ze zich op Facebook hebben ingeschreven voor een proefles. Zo behouden we de aandacht!

RYU Waalwijk advertentievoorbeeld

Resultaat

75

Proefles aanvragen

48451

Bereikte personen

181394

weergaven van de advertenties

Wil jij ook resultaat behalen?

Daag ons uit voor een nieuw project! Neem vrijblijvend contact op met Nienke om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 3 91 of door te mailen naar nienke@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken: