MaxServ – Digitaal meesterschap

MaxServ is ‘meester’ op het gebied van digitale oplossingen voor bedrijven. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen ze multisites en e-commerceplatformen op basis van open source technologieën. Hierdoor creëren zij een betrouwbaar en optimaal werkend online landschap voor veel grote organisaties, op maat gemaakt. Bedrijven kunnen op MaxServ rekenen voor het totale online plaatje, van strategisch advies tot goed uitgewerkte digitale oplossingen. Daar wordt immers iedereen blij van!

Doelstelling van de digitale strategie

Het begon allemaal met de vraag vanuit MaxServ hoe wij hen konden helpen met het aantrekken van leads voor hun ‘open source oplossingen’ én hoe ze meer gekwalificeerde developers aan kunnen trekken. Gekwalificeerde leads genereren en geschikt personeel vinden is lastig dus voor MaxServ zijn we hiermee aan de slag gegaan.

 

Samen met MaxServ hebben we concrete doelstellingen bepaald. Alleen door doelstellingen te bepalen, kunnen we later toetsen wat het resultaat is geweest van onze inspanningen. Meten = weten!

Case maxserv

Onze aanpak

Werving

Door middel van een gedegen zoekwoordanalyse hebben we de beide markten in kaart gebracht. Op basis van deze zoekwoordanalyses, hebben we een Google Ads campagne opgezet om meer developers aan te trekken met zowel search als display campagnes. Tegelijkertijd hebben we een Facebook Ads campagne gelanceerd. De reden dat we deze middelen hebben ingezet was voornamelijk om meer naamsbekendheid/zichtbaarheid te creëren onder de doelgroep van getalenteerde developers. Daarbij was het van belang dat MaxServ als werkgever goed in de markt gezet zou worden.

 

Sales

Naast het werven van goed personeel was het zaak om leads te genereren voor de ‘open source oplossingen’ van MaxServ. Hiervoor is LinkedIn automation ingezet, een manier op een persoonlijke wijze in contact te komen met prospects. We zijn momenteel druk bezig met het opzetten van LinkedIn automation voor MaxServ!

Resultaat

In de developers branche kun je niet meer om MaxServ als werkgever heen. Developers (Magento/PHP) in Brabant, die in de doelgroep vallen, hebben vast al eens de advertenties op Facebook en Instagram voorbij zien komen. Omdat we momenteel in een gekke periode leven, wat betreft het Coronavirus, zijn de advertenties voor werving op on hold gezet. Dit kan voor een vertekend beeld van de resultaten zorgen. En zoals hierboven al is benoemd zitten we nog in de opstart fase van LinkedIn automation. Hiervoor zijn dus ook nog geen resultaten behaald.

50

% stijging aantal websitebezoekers algemeen

362

% stijging aantal websitebezoekers werkenbij-pagina

Daag jij ons uit voor een nieuw project?

Daag jij ons uit voor een nieuw project? Neem vrijblijvend contact op met Selma om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 36 91 of door te mailen naar selma@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken:

Domuscura case vierkant
Ansinger
BSIBreda