Majoor Makelaars

Zoekmachine adverteren (SEA) | E-mailcampagne | Social media campagne

Majoor Makelaars – Een woning (ver)kopen met aandacht

Met ruim 25 jaar ervaring in de regio Soest en Baarn heeft Majoor Makelaars veel kennis binnen de huidige huizenmarkt. Als actieve makelaar in deze regio hebben zij bewezen resultaten geboekt met een klantgerichte aanpak. Daarin ligt hun kracht!

Doelstelling van de digitale strategie

De krapte in de huizenmarkt wordt steeds groter en de vraag vanuit de consument is nog nooit zo groot geweest. Om daar goed op in te spelen was de wens van Majoor Makelaars om het aanbod aan huizen in de verkoop te vergroten en Majoor Makelaars ook op de markt te zetten als verkoopmakelaar. Een duidelijk doel!

Onze aanpak

Om meer kennis te krijgen van de doelgroep en de huidige processen om leads binnen te halen zijn we begonnen met een brainstorm samen met Majoor Makelaars waarbij we het hele klantproces in kaart hebben gebracht. Wat is het eerste waar men aan denkt bij het kopen van een huis? En welke factoren spelen mee bij het kiezen van een makelaar? Van een laagdrempelige contactmomenten tot de waarde die gehecht wordt aan het eigen netwerk, we moesten zeker weten dat we een groot bereik hadden binnen Soest en Baarn.

Het uitgangspunt was om contactmomenten te creëren in diverse fases binnen de klantreis met de juiste boodschap. Daarom is de keuze uiteindelijk gevallen op een combinatie van  laagdrempelige social media ads en gerichte Google advertenties (SEA). Ook de mensen die al eerder contact hebben gehad met Majoor Makelaars wilde we wakker schudden. Daarom hebben we een krachtige (tell-a-friend) e-mailcampagne opgezet. Want wat werkt nou beter dan mond-tot-mond reclame, maar dan online! 😉

Resultaat

Een gerichte aanpak en doelgroep binnen Soest en Baarn heeft in de eerste weken voor veel bereik gezorgd (25.000+ in de eerste twee weken!). Omdat de campagnes recentelijk op zijn gezet, zullen de concrete resultaten snel volgen.

Wil jij ook resultaat behalen?

Daag ons uit voor een nieuw project! Neem vrijblijvend contact op met Lizzy om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 3 91 of door te mailen naar lizzy@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken: