DomusCura – Wonen met zorg

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouw weet DomusCura als geen ander hoe ze de perfecte mantelzorgwoning op moeten leveren. Zij willen mensen die extra zorg nodig hebben de mogelijkheid bieden om dicht bij hun geliefden te kunnen blijven wonen, zodat zij de zorg krijgen die ze verdienen. Dit doen ze door mantelzorgwoningen te ontwikkelen, geheel naar de wensen van de klant. En dat maakt ze uniek!

Doelstelling van de digitale strategie

Het begon allemaal met een hele concrete doelstelling; DomusCura wil beter gevonden worden! Dit was een hele uitdaging, aangezien de website van DomusCura nog helemaal niet geoptimaliseerd was op het gebied van SEO. Tijd voor ons om hier verandering in te brengen. Daarnaast wilde DomusCura ook graag meer leads verzamelen, zowel via de website als via verschillende social media kanalen.

Zorgwoning DomusCura

Onze aanpak

Deze doelstelling vroeg om een gestructureerde aanpak. Door middel van een gedegen zoekwoordanalyse zijn we de content op de website gaan optimaliseren. Ook zijn er, op basis van de zoekwoordanalyse, verschillende Google Ads campagnes opgezet. Daarnaast vroeg het zoekgedrag van de doelgroep om hele specifieke landingspagina’s, welke ook hun intreden op de website maakten. 

 

Door de doelgroep van DomusCura helder in beeld te brengen konden we heel gericht starten met adverteren op Facebook en Instagram. En met succes! 

 

Het aantal leads liep steeds hoger op en DomusCura had hulp nodig bij het opvolgen van deze leads. Om de warme en koude leads van elkaar te scheiden hebben we e-mail automation in het leven geroepen. Door het stellen van gerichte vragen over de wensen wat betreft een mantelzorgwoning kon DomusCura de warme leads heel gericht van een voorstel voorzien. De koppeling met het Sales systeem zorgt ervoor dat DomusCura direct inzicht heeft in de leads die zij op kunnen volgen. Dat scheelt een hele hoop telefoontjes ;)!

Resultaat

Wanneer je op zoek bent naar een mantelzorgwoning, zul je DomusCura zeker in je zoekmachine tegenkomen. Is het niet met een advertentie, dan zul je ze waarschijnlijk ook in de organische zoekresultaten treffen. Val je in de doelgroep? Dan heb je vast al eens de advertenties op Facebook en Instagram voorbij zien komen. 

Voor DomusCura zorgen de goed vindbare website en de verschillende campagnes voor een constante stroom aan aanvragen voor mantelzorgwoningen.

200

% stijging organisch bereik

150

% stijging websitebezoekers

1500

leads per jaar

Wil jij ook resultaten behalen?

Daag ons uit voor een nieuw project! Neem vrijblijvend contact op met Nienke om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 3 91 of door te mailen naar nienke@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken:

darling ingredients
RYU Waalwijk
Case 5