BSI Breda

 SEA | Website Optimalisatie | Facebook Ads 

BSI Breda - Uw partner voor duurzaamheid

BSI Breda zorgt er al meer dan 60 jaar voor dat iedereen in de regio Breda er lekker warmpjes bij zit. Ze zijn een allround installatiebedrijf, waardoor je voor zowel installatie áls onderhoud altijd bij BSI Breda terecht kunt.

Cv-ketels, zonnepanelen, boilers, warmtepompen, ventilatie; dit en meer vind je bij BSI Breda! Al gaat de focus wel steeds meer richting duurzame oplossingen. Dat is nog eens maatschappelijk verantwoord ondernemen 😊.

Doelstelling van de digitale strategie

In eerste instantie was de doelstelling om leads te verzamelen voor het verkopen van cv-ketels. Echter merkten we dat de campagnes niet presteerde zoals we gehoopt hadden. Dit kwam doordat de basis van de website niet goed in elkaar zat. De structuur van het menu en de pagina’s was onoverzichtelijk, waardoor er verwarring ontstond bij de bezoekers. Tijd om dit aan te pakken!

Daarnaast mochten wij het bestaande Google Ads account van BSI Breda overnemen. Alle bestaande campagnes moesten nagekeken en geoptimaliseerd worden waar nodig, zodat BSI hier meer uit kon halen. 

bsi breda wireframe

Onze aanpak

We zijn begonnen met het opmaken van een nieuwe websitestructuur, met bijbehorende wireframes. Vervolgens hebben we prioriteiten bepaald en zijn we de huidige pagina’s gaan aanpassen. Ook hebben zonnepanelen en airco’s hun intreden gemaakt op de website, geheel in de nieuwe structuur!

Het aanpassen van de website doen we gedeeltelijk en gecontroleerd; hetzelfde geldt voor het opzetten en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes, met als doel meer bezoekers naar de website te halen en zichtbaar te zijn in de zoekmachine.

Resultaat

We zien niet alle resultaten van de website optimalisatie direct terug. Wat we wel kunnen zien, is dat de optimalisaties ervoor hebben gezorgd dat BSI Breda beter vindbaar is en meer vertoond wordt in de zoekmachine.  De optimalisaties binnen het Google Ads account leveren ook meer resultaten op. De advertenties sluiten beter aan op de landingspagina’s en ook worden er meer kwalitatieve conversies behaald. 

55

Google Ads conversies per maand

40

% meer organische vertoningen in de zoekmachine

Wil jij ook een goede basis?

Daag ons uit voor een nieuw project! Neem vrijblijvend contact op met Nienke om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 36 91 of door te mailen naar nienke@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken: