2-connect – interconnection solutions

2-connect voorziet wereldwijd klanten met een vraag naar verbindingsoplossingen. Ze ontwikkelen samen met de klanten innovatie, betrouwbare en kosteneffectieve verbindingsoplossingen. 2-connect ontwikkelt haar eigen producten. Dit wordt allemaal gecoƶrdineerd vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Er is weinig wat 2-connect niet met elkaar kan verbinden!

Doelstelling van de digitale strategie

2-connect wilde een nieuwe website laten maken. Deze opdracht werd door MaXServ in de arm genomen. Voor deze nieuwe website moest een duidelijke structuur opgesteld worden, zodat de websitebezoekers precies weten wat 2-connect doet en wat het aanbod is. Om te zorgen dat deze potentiƫle klanten ook daadwerkelijk op de website terecht komen, moet deze goed vindbaar zijn. Een goede basis is key!

2-connect websitestructuur

Onze aanpak

We zijn begonnen met het in kaart brengen van de diensten die 2-connect aanbiedt en de markten waarbinnen zij opereren. Aan de hand van dit onderzoek hebben we een websitestructuur ontwikkeld die logisch, overzichtelijk en allesomvattend is. Vervolgens hebben we een uitgebreide zoekwoordanalyse gedaan, zodat de contentschrijvers genoeg input hadden om de teksten voor de nieuwe website goed vindbaar te schrijven!

 

Aan de hand van deze structuur zijn de webbouwers begonnen met het opbouwen van de website en zijn de contentschrijvers begonnen met het opstellen van de teksten op basis van de zoekwoordanalyse. We hebben analytische tools op de website geplaatst, zodat we de resultaten meteen na livegang kunnen monitoren.

Resultaat

Op dit moment is 2-connect nog druk bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, voordat de website live gaat. Zodra de website live is, kunnen we de eerste resultaten gaan meten!

Wil jij ook een goed vindbare website?

Daag ons uit voor een nieuw project! Neem vrijblijvend contact op met Nienke om een afspraak te plannen. Onder het genot van een kop koffie zullen we jouw online doelstellingen bespreken en tot een plan van aanpak komen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 53 3 91 of door te mailen naar nienke@markating.nl.

Andere merken die met ons samenwerken:

darling ingredients
RYU Waalwijk
Case 5