Vacature afstudeerstagiaire online marketing augustus/september 2019

Start: augustus/september 2019

mark@ing b.v. zoekt een ambitieuze afstudeerstagiaire online marketing die naast de afstudeeropdracht ook bereid is om mee te werken en meer te weten wil komen over alle online marketing tools. Samen met ons gaan we kijken welk vraagstuk binnen mark@ing het meest interessant is om te onderzoeken voor je scriptie.

Daarnaast ondersteun je de marketingafdeling met uiteenlopende taken op het gebied van online marketing om jezelf klaar te stomen voor een carrière binnen online marketing.

Dit zien we in jou:

Je bent een proactieve, ambitieuze en leergierige kandidaat die naast zijn afstudeeropdracht ook bereid is om mee te werken in een snelgroeiende organisatie. Jouw omgeving omschrijft jouw als analytisch, sociaal, commercieel, ondernemend, resultaatgericht en planmatig. Je kent de moderne marketing- en social media-tools!

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van: (online) marketing of digitale communicatie
  • De stageduur bedraagt een periode van ongeveer 5 maanden
  • Je hebt een relevante stage/-werkervaring (commercieel / online)
  • Ervaring met Google Analytics, Photoshop, CMS of bloggen is een pré
  • Je past graag je opgedane kennis toe in de praktijk waardoor je nog meer te weten komt over online marketing

Wat biedt mark@ing jou?:

Enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Wij bieden een interessante en uitdagende afstudeeropdracht aan waarbij je goed begeleid wordt door ons team. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien als online marketeer.

MaxServ & mark@ing vallen onder één holding. Bij de holding zijn 40 werknemers in dienst. MaxServ (erkend leerbedrijf) richt zich op het bouwen van TYPO3 websites & Magento webshops.

  • Uitdagende en interessante afstudeeropdracht
  • Een informele sfeer en goede werkplek met laptop of PC
  • Je neemt deel aan onze online marketing trainingen
  • Veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling

← Wij dagen JOU uit, pak jij deze kans?

Interesse?

 

Stuur dan je CV en motivatie door naar info@markating.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Waarom afstuderen bij mark@ing?

 

Ben jij op zoek naar een leuke en educatieve afstudeerstage op het gebied van online marketing? Dan ben je bij mark@ing aan het juiste adres!

 

Ik heb mijn afstudeerstage bij mark@ing uitgevoerd en heb het enorm naar mijn zin gehad! Wat mij zo aanspreekt? De variatie in je werkzaamheden naast de afstudeeropdracht. Je doet allerlei verschillende werkzaamheden en hebt te maken met klanten uit allerlei verschillende branches. Als junior digital marketeer is het erg leerzaam om taken in verschillende projecten uit te voeren en collega’s te ondersteunen. Tijdens de werkzaamheden doe je veel ervaring en ook zeker kennis op en je komt er in een gezellige omgeving achter wat nu precies het vak van een online marketeer is.

 

Je merkt al snel dat je hier veel ontwikkeling doormaakt en hiervoor dan ook de kans krijgt. Het is een gemoedelijke sfeer in een jong bedrijf met goede begeleiding, waar zij jou de mogelijkheid geven om jezelf te ontwikkelen en uitdagende werkzaamheden laten uitvoeren.

 

De wisselwerking van inspanning en ontspanning spreekt mij hier erg aan. Momenten van het harde werken worden afgewisseld met ontspannen activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, potje tafelvoetbal of een teamuitje. Aan de sfeer zal het niet liggen.  Heeft dit je geënthousiasmeerd om net als mij bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Reageer dan snel!

 

Koen Rombouts, afstudeerstagiair

Opleiding Leisure Management, Breda