Afscheid stagiair koen

Afscheid stagiair koen

Tien weken geleden ben ik begonnen aan mijn oriënterende meewerkstage bij mark@ing. Ben jij benieuwd hoe mijn stageperiode verlopen is? Lees dan hieronder verder!

Wat wilde ik leren?

Mijn stageperiode was een oriënteerde meewerkstage, daardoor kon ik veel meedraaien met het bedrijf mark@ing. Ik heb veel geleerd over het bedrijf en over online marketing. Tijdens mijn stage heb ik aan diverse campagnes mee mogen werken. Dit heb ik als leerzaam ervaren. Ik wilde mezelf ontwikkelen en kennis uitbreiden over online marketing. Dit is zeker gelukt door de goede ondersteuning en begeleiding vanuit de medewerkers van mark@ing.

Hoe verliep mijn stage?

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geholpen met kleine dingen voor klanten zoals een campagne samenstellen en kansen analyseren voor bedrijven. Door veel afwisseling in de projecten ben je niet constant bezig met hetzelfde en leer je nieuwe dingen bij op alle vlakken. Daarnaast heeft de online marketingtraining mij erg geholpen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

Wat zijn de voordelen

mark@ing heeft een klein team wat erg prettig werkt voor mij, omdat ze dan meer tijd hebben om opdrachten aan mij kunnen uitleggen. Ik heb mijn ervaring in online marketing uitgebreid en hier heb ik in de toekomst veel profijt van.

Wat nu?

Op dit moment heb ik mijn eerste leerjaar van commerciële economie bijna afgerond en hoop ik 7 juli mijn propedeuse te hebben gehaald. Daarna ga ik door naar leerjaar 2.

Wij wensen Koen veel succes met het behalen van zijn propedeuse en verdere voortgang van zijn stage! Ben jij nog op zoek naar een stage of baan als starter? Neem dan contact op met ons. 

Summary
Afscheid stagiair koen
Article Name
Afscheid stagiair koen
Description
Tien weken geleden begon ik aan mijn oriënterende meewerkstage bij mark@ing. Ben je benieuwd hoe mijn stageperiode verlopen is? Lees dan hieronder verder!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie