Afscheid stagiair Jasper

Afscheid stagiair Jasper

20 weken geleden begon ik aan mijn afstudeerperiode bij mark@ing. Ben je benieuwd hoe mijn afstudeerperiode verlopen is? Lees dan hieronder verder.

Wat wilde ik leren?

Ik had vooraf weinig leerdoelen gesteld voor mezelf. Mijn stageperiode bij mark@ing is een afstudeerperiode waardoor ik minimaal mee zou werken met het team. Het grootste gedeelte van de tijd zou ik inzetten in mijn onderzoek. Ik hoopte vooraf wat mee te krijgen van de manier hoe mark@ing haar sales inricht. Omdat mijn scriptie een acquisitieplan is, heeft dit verschillende raakvlakken met sales. Daarnaast hoopte ik mezelf te ontwikkelen door actief deel te nemen binnen een organisatie.

Hoe verliep mijn stage?

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik veel tijd besteed aan mijn onderzoek. Naast mijn onderzoek heb ik een bijdrage geleverd aan de projecten die gedraaid worden bij mark@ing. Door de diversiteit aan klanten en projecten heb ik veel geleerd van de verschillende kanten van online marketing. Daarnaast heb ik een training bij mogen wonen die door mark@ing gegeven wordt aan klanten. Tijdens deze training zijn alle onderdelen van online marketing langsgekomen.

Wat zijn de voordelen?

Bij mark@ing is het team klein waardoor je van alle projecten het nodige meekrijgt. Daarnaast heb ik voor mijn onderzoek voldoende mogelijkheden gekregen. Zo heb ik met veel bedrijven contact gehad, dit is ook een stukje ervaring wat ik meeneem in mijn verdere loopbaan.

Wat nu?

Op dit moment heb ik mijn scriptie afgerond waarin ik advies geef over de stijging in het klantenbestand binnen een bepaalde doelgroep. Nu deze periode achter de rug is, ga ik de eerste stap maken in mijn carrière.

Update: Jasper is geslaagd voor zijn afstudeerscriptie en zitting, en gaat nu de arbeidsmarkt in! Wij wensen Jasper veel succes in zijn verdere loopbaan!

Summary
Ascheid stagiair Jasper
Article Name
Ascheid stagiair Jasper
Description
20 weken geleden begon ik aan mijn afstudeerperiode bij mark@ing. Ben je benieuwd hoe mijn afstudeerperiode verlopen is? Lees dan hieronder verder.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie