Afscheid stagiair Guus

Afscheid stagiair Guus

Het is nu 20 weken geleden dat ik ben begonnen als meeloopstagiair bij mark@ing. Benieuwd hoe mijn stage periode verlopen is? Lees dan hieronder verder.

Guus

Wat wilde ik leren?

Voordat ik mijn stageperiode was begonnen bij mark@ing had ik een aantal verwachtingen op het gebied van wat ik graag wilde gaan leren. Als eerste wilde ik graag meer leren over de manier van toepassen van online marketing in de praktijk. Verder wilde ik graag meer te weten komen dan de basis online marketingkennis welke ik voordat ik mijn stage begon had opgedaan via mijn opleiding. Als laatste wilde ik mezelf ook in een professionele werksfeer ontwikkelen als persoon. Nu ik aan het einde van mijn stage terugkijk op deze verwachtingen, heb ik veel meer geleerd dan ik vooraf had verwacht.

Hoe verliep mijn stage?

De eerste weken heb ik veel geleerd op persoonlijk vlak. Dit had natuurlijk te maken met het wennen in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen. Uiteindelijk raakte ik erg snel gewend aan het kleine maar gezellige team bij mark@ing. Buiten de gezelligheid wordt er ook hard gewerkt en in de taken welke ik heb uitgevoerd, ben ik goed begeleid door mark@ing. Over alle aspecten van online marketing heb ik door de persoonlijke aandacht veel kunnen leren.

Wat zijn de voordelen?

Doordat het team klein is krijg je veel mee van alle projecten waarvoor mark@ing werkt en dit is voor mij erg leerzaam geweest. Verder heb ik nog de mogelijkheid gehad om aanwezig te zijn bij een van de trainingen welke mark@ing heeft gegeven over de basis van online marketing. Hierin heb ik veel kennis opgedaan over het werken met onder andere Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf.

Wat nu?

Voor mijn stageopdracht heb ik onderzoek gedaan naar de verbetering van de mark@ing awards. Hierin heb ik door een goede planning en de juiste begeleiding zonder stress mijn opdracht kunnen afronden.

Nu mijn stageperiode erop zit hoop ik over 1,5 jaar mijn diploma in ontvangst te kunnen nemen. Het laatste deel van mijn opleiding is nu aangebroken en de ervaring bij mark@ing zal mij zeker gaan helpen in mijn verdere loopbaan.

mark@ing is voor februari nog op zoek naar een afstudeer stagiair. Ben jij geïnteresseerd in en wil je ook gebruik maken van de vele leermogelijkheden bij mark@ing? Laat dan een reactie achter onder dit blogbericht. Of neem direct contact op via 0416-30 10 50.

Summary
Afscheid stagiair Guus
Article Name
Afscheid stagiair Guus
Description
Het is nu 20 weken geleden dat ik ben begonnen als meeloopstagiair bij mark@ing. Benieuwd hoe mijn stage periode verlopen is? Lees dan hieronder verder.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie