Effectief, resultaatgericht & transparant

mark@ing: waar klanten échte fans worden

Transparante agile werkwijze

Jouw team met gecertificeerde specialisten

Geschikt voor iedere organisatie

Klaar om jouw online uitdaging aan te gaan?

Binnen één werkdag nemen we contact met je op om te kijken hoe we je kunnen helpen.

Wij streven naar constante groei

Heb jij een webshop of website en wil je meer omzet uit je bestaande bezoekers/klanten halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn mark@ing, een online marketing bureau die verder gaat dan alleen een advies. We streven naar een constante groei om jouw online doelstellingen te behalen en zorgen daarbij voor een praktische aanpak. We helpen jou om stap voor stap meer uit je online middelen te behalen. Dit doen wij door het verschaffen van meer inzicht, meer conversie en meer bezoek. 

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in huis zijn wij hét online marketing bureau in Waalwijk dat meer haalt uit je webshop of website. Dit doen wij onder andere door van je klanten ambassadeurs te maken. Van klant naar fan!

Ontdek wat we samen kunnen bereiken

Herken jij je in de situatie dat je veel websitebezoekers hebt, maar ze niet doen wat jij graag wilt? Moet je veel handmatige telefoontjes plegen om leads over te halen om voor jou te kiezen? Of zou je graag beter zichtbaar willen zijn bij je doelgroep om zo jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen? Geen probleem!

We laten onze expertise graag los om jouw online doelstellingen te behalen. Of we hiervoor nu Google Ads, E-mailmarketing, Zoekmachine optimalisatie inzetten of data inzichtelijk maken, onze specialisten staat klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan. Hierbij kijken we niet naar het eindproduct, maar blijven we verbeteren om zoveel mogelijk resultaat te behalen. Het behalen van jouw online doelstellingen, daar worden wij bij mark@ing enthousiast van!

Word zelf een online marketing PRO!

Nooit meer afhankelijk zijn van derden en zelf een baas op het web worden? Wij bieden online marketing trainingen aan voor alle niveaus. Ons aanbod bestaat uit de volgende trainingen:

Onze werkwijze

We denken niet in middelen, maar in mogelijkheden waarbij jouw doelstelling centraal staat.  Met een duidelijk en transparante werkwijze met de juiste focus zorgen we voor meer traffic op je website, meer inzicht in data of het behalen van kwalitatieve conversies. Hoe? Onze flexibele werkwijze zorgt voor snelheid, betrokkenheid en flexibiliteit in een project. Met een klein team waar je nauw betrokken bij bent zorgen we samen voor grote resultaten!

Onze klanten

De gezichten achter mark@ing

Summary
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Article Name
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Description
Met gepaste trots wil ik laten weten aan de wereld dat mark@ing b.v. een feit is. Bij ons kunt u terecht voor al je vragen, wensen, behoeften rondom internet marketing. Wij helpen je door je stap voor stap mee te nemen in een proces dat het resultaat van je website, webshop of webapplicatie verbetert.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo